Srpen 2008


Životopis (Lauren Graham)

31. srpna 2008 v 19:17 | Tracy |  Životopis (Lauren Graham)
Datum narození: 16. března 1967
Místo narození: Honolulu, Havaj
Celé jméno: Lauren Helen Graham
Barva očí: někdy modré, někdy zelené
Vlasy: bruneta, od přírody kudrnaté
Výška: 180 cm
Znamení: Ryby

Životopis:

Lauren Graham vyrůstala ve Virginii v USA a její rodiče se rozvedli, když jí bylo 5 let. Pak se s otcem přestěhovali do Washingtonu D.C. Nejdříve studovala na Langleyho střední škole v McLean (ve Virgínii) a následně dosáhla bakalářského stupně z angličtiny na Barnardově vysoké škole v New Yorku. Herecké vzdělání získala na škole umění (Southern Methodist University's Meadows School of the Arts) v Dallasu. V roce 1995 se z New Yorku přestěhovala do Los Angeles a nyní žije v Západním Hollywoodu.

Lauren byla nominována na Zlatý glóbus a dvě ceny SAG za roli sarkastické Lorelai Gilmore v seriálu Gilmorova děvčata.

Filmografie:

2007 - Vdáš se, a basta! (Because I Said So) role: Maggie
2007 - Božský Evan (Evan Almighty) role: Joan Baxter
2005 - Ochránce (Pacifier, The) role: Principal Claire Fletcher
2003 - Santa je úchyl! (Bad Santa) role: Sue
2002 - Pomoc! Já mám rande (The Third Wheel) role: Woman at Party
2001 - Listopadová romance (Sweet November) role: Angelica
2000 - současnost - Gilmorova děvčata (Gilmore Girls) role: Lorelai Gilmore
1998 - Jediná správná věc (One True Thing) role: Jules
1997 - Hlídač mrtvých (Nightwatch) role: Marie
1990 - Právo a pořádek (Law & Order) role: Lisa Lundquist



Životopis (Alexis Bledel)

31. srpna 2008 v 13:44 | Tracy |  Životopis (Alexis Bledel)
Datum narození: 16. září 1982
Místo narození: Houston, Texas
Celé jméno: Kimberly Alexis Bledel
Výška: 174 cm
Znamení: Panna

Životopis:

Když jí bylo osm let, rodiče ji povzbuzovali, aby si vyzkoušela divadlo, v naději, že to jejich dceři pomůže překonat nesmělost. A tak si zahrála v 'Čarodějovi ze země Oz', 'Našem městě' i v 'Aladinovi'. Později získala další zkušenost jako malá modelka místního nákupního střediska. Svoji pravou modelingovou kariéru začala ještě na střední škole. Poté díky tomuto zájmu procestovala celé Tokio, Milán, New York a Los Angeles. Po odabsolvování se zapsala na NYU. Na jaře roku 2000 byla vybrána do role Rory a začala natáčet pilotní díl.

Když zrovna Alexis Bledel nepracuje, ráda čte, fotografuje, poslouchá muziku, chodí do kina a tráví čas s rodinou.
Herecká kariéra:
2005 - Sin City - město hříchu (Sin City) role: Becky
2005 - Sesterstvo putovních kalhot (The Sisterhood of the Traveling Pants) role: Lena
2004 - Moje velká indická svatba (Bride and Prejudice) role: Georgina 'Georgie' Darcy
2002 - Tajemství nesmrtelných (Tuck Everlasting) role: Winifred 'Winnie' Foster
2000 - Gilmorova děvčata (Gilmore Girls) role: Rory Gilmore


Emma Watson v italském vydání časopisu Vogue

31. srpna 2008 v 12:30 | Tracy |  Novinky (Emma Watson)
Další scany si můžete prohlédout například tady.
Normal_watson_articlesandscans_vogueitaly_06

Fotky z filmu

31. srpna 2008 v 11:30 | Tracy |  6. díl

Click to enlarge
Click to enlarge
Click to enlarge
Click to enlarge

Ženská dedukce

30. srpna 2008 v 21:35 | Tracy |  Vtípky a jiné blbosti
Jedu domů autobusem... Autobus je přeplněný, takže vzdám ražení lístku a chci poprosit paní přede mnou, aby mi ho orazila. Ale jak ji nejlépe oslovím? Budu jí tykat nebo vykat...??? Na předposlední zastávce nevystoupila, takže jede až na zastávku poslední. Pořádně si ji prohlédnu. Má sebou láhev vína, takže jede určitě k nějakému muži. Ta láhev vína není zrovna z nejlevnějších, takže to musí být hezký muž. U nás bydlí ale jen dva hezcí muži - můj muž a můj milenec. K mému milenci nemůže jet, protože tam jedu já. Takže jede k mému muži. Můj muž má dvě milenky - Katrin a Andreu. Katrin je na dovolené...
"Andreo, můžeš mi, prosím, orazit lístek?"
"My se známe...???"

Horko

30. srpna 2008 v 21:32 | Tracy |  Vtípky a jiné blbosti
Manželský pár z Minneapolis se rozhodl odletět na Floridu, aby se vyhnul obzvlášť studené zimě doma. Manželka potřebovala v zaměstnání dokončit ještě nějaký úkol, a tak se rozhodli, že manžel poletí ve středu a jeho žena jej bude následovat až příštíden. Manžel po příletu do Miami v hotelu zjistil, že má ve svém apartmá k dispozici i počítač s internetovým připojením. Rozhodl se tedy poslat manželce e-mail. Při psaní adresy ale vynechal jedno písmenko,chybu nepostřehl a e-mail tak odeslal na špatnou adresu. Mezitím, kdesi v Houstonu, se vracela jedna žena z pohřbu zesnulého manžela. Její choť byl po mnoho let významný činitel a tudíž přišlo velké množství kondolencí e-mailem. Vdova se rozhodla poštu přečíst a už po přečtení prvního e-mailu hlasitě vykřikla a v mdlobách se sesunula k zemi. Výkřik zaslechl její syn, vběhl do místnosti, uviděl matku ležící na zemi a na stole běžící počítač.
Na monitoru pak četl následující:
Komu: Mé milované ženušce
Předmět: Jsem na místě
Datum: 16. ledna 2004
Vím, že budeš mým e-mailem překvapena. Tady totiž jsou počítače
taky a já ti tedy můžu o sobě poslat zprávu. Právě jsem dorazil a jak vidím, vše je tu připravené i pro tvůj zítřejší příchod. Moc se těším, až tě zase uvidím! Doufám,že tvá cesta sem bude stejně bezproblémová jako byla ta moje.
Tvůj milující manžel...
P.S.: Tady dole je opravdu horko.