Životopis (Bonnie Wright)

30. srpna 2008 v 20:45 | Tracy |  Životopis (Bonnie Wright)
Jméno: Bonnie Kathleen Wright
Datum narození: 17. února 1991
Znamení: Vodnář
Místo narození: Londýn, Anglie
Rodiče: Gary a Sheila Teague Wright
Sourozenci: bratr Lewis Wright
Postava: Ginny Weasley
Záliby: ráda se věnuje umění: baví ji kreslení, keramika, zpívá, hraje na saxofon a piano, tančí balet a africké + moderní tance, neopovrhuje ani sportem: miluje surfování a ráda hraje fotbal
Výška: 165cm
Barva vlasů: zrzavé, do hněda
Barva očí: modré

Životopis:
Romantická zrzka, která hraje Ginny Weasleyovou, se narodila v roce 1991. Její rodiče si přáli holčičku, a proto byli z jejího narození velice šťastní. Už od malička byla velmi nadaná a chytrá a také toužila po cestování; chtěla se stát umělkyní, hrát na různé nástroje a tvořit.
Hrála ve školních představeních a besídkách. Bonnie rostla do krásy a její talent se projevoval čím dál tím více. Nezapomenutelná byla ve filmu podle románu Agathy Christie: Život v obrazech. V 11 letech dostala roli Ginny Weasleyové ve filmu Harry Potter a Kámen mudrců, což byla její osudová šance, kterou se rozhodla využít.
Bonnie občas také hraje ve filmech pro televizní stanici Hallmark. Jak sama říká, kdyby nebyla herečkou, chtěla by hrát na saxofon nebo na piano.
Jak je již výše uvedeno, Bonnie odjakživa milovala cestování. Se svými rodiči a známýni již navštívila všechny světadíly až na Antarktidu. Je narozena ve znamení Vodnáře, což je znamení rozeného cestovatele. Byla v Indii, Americe i Austrálii, o které říká, že je jí blízká, protože právě tam potkala kluka svých snů, a též prý tam jsou výborné vlny pro surfování.

Filmografie:
2007 - Harry Potter a Fénixův řád - Ginny Weasley
2005 - Harry Potter a Ohnivý pohár - Ginny Weasley
2004 - Agatha Christie: Život v obrazech - mladá Agatha
2004 - Harry Potter a Vězeň z Azkabanu - Ginny Weasley
2002 - Harry Potter a Tajemná komnata - Ginny Weasley
2002 - Stranded (Trosečníci) - mladá Sarah
2001 - Harry Potter a Kámen mudrců - Ginny Weasley


Adresa:
Bonnie Wright
C/O Ruth Young
PFD
Drury House
34-43 Russell Street
London WC2B 5HA
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Kájinka→LOVE→SB Kájinka→LOVE→SB | Web | 13. ledna 2009 v 20:44 | Reagovat

To je z PotterHarry.net, co? Já to na ha-rr-y.blog.cz taky odtamtud zkopčila:-D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama