Listopad 2008

Twilight (Stmívání)

30. listopadu 2008 v 18:48 | Tracy |  Stmívání
Příběh o upírovi Edwardovi, který se zamiluje do dívky Belly.
Byly vydány už tři knížky, já jsem je zatím ještě nečetla, ale rozhodně bych to chtěla napravit. Všichni co to četli mi říkali, že se jim to moc líbilo.
V kinech právě běží film. Na trailer se můžete podívat tady.





Fotky (Milo)

24. listopadu 2008 v 17:10 | Tracy |  Fotky (Milo Ventimiglia )














Životopis (Milo Ventimiglia)

24. listopadu 2008 v 16:54 | Tracy |  Životopis (Milo Ventimiglia )
Datum narození: 8. července 1977
Místo narození: Anaheim, Kalifornie, USA
Celé jméno: Milo Anthony Ventimiglia
Znamení: Rak

Životopis:

Milo se narodil a vyrůstal v Kalifornii. Již v osmi letech se rozhodl, že vyhraje Oskara. O deset let později - poté, co si na střední škole zahrál v řadě her - získal stipendium na letní program prestižní sanfranciské školy, Americké divadelní konzervatoře (A.C.T.). Poté se vrátil do jižní Kalifornie a vstoupil na UCLA (Kalifornská univerzita v Los Angeles), kde se zaměřil na divadlo. Během této doby se mu podařil jeho profesionální herecký debut v seriálu 'The Fresh Prince of Bel-Air". Krátce poté se zviditelnil i v krátkém filmu 'Must Be the Music'.
Za posledních pět let Milo zaujal diváckou pozornost ve filmu, v televizi a také v divadle. Na velkém plátně se objevil v nezávislých filmech 'Massholes' a 'Sheer Bliss' či v krátkém filmu 'Nice Guys Finish Last'. Na televizní obrazovce si opakovaně zahrál v seriálu 'Opposite Sex' a hostoval v seriálech jako je 'C.S.I.', 'Promise Land' či 'Sabrina, the Teenage Witch'.
Milo rád surfuje, také jezdí na skateboardu a snowboardu. Věnuje se taktéž charitě.

Filmografie:

2008 - Patologie (Pathology) role: Ted Grey


2006 - Hrdinové (TV seriál) (Heroes) role: Peter Petrelli


2006 - Rocky Balboa role: Robert Jr.


2005 - Prokletí (Cursed) role: Bo


2005 - Divoká noc (Dirty Deeds) role: Zach Harper


2000 - Gilmorova děvčata (Gilmore Girls) role: Jess Mariano


1999 - Taková normální holka (She's All That) role: Soccer Player

Milo Ventimiglia

24. listopadu 2008 v 16:38 | Tracy |  GILMOROVA DĚVČATA - herci

Obrázky z traileru

24. listopadu 2008 v 16:11 | Tracy
Více screencaps (skoro 500) si můžete prohlédnout tady.

Ginny a Harry
Normal_movies_hbp_3rdtrailerhd_137
Draco Malfoy
Normal_movies_hbp_3rdtrailerhd_136

Normal_movies_hbp_3rdtrailerhd_033
Harry Potter
Normal_movies_hbp_3rdtrailerhd_059
Ron
Normal_movies_hbp_3rdtrailerhd_051

První oficiální trailer k Harrymu Potterovi a princi dvojí krve

23. listopadu 2008 v 10:57 | Tracy |  6. díl
Trailer trvá skoro dvě minuty. Je složený z předešlých dvou teastr trailerů a k tomu je tam ještě pár nových záběrů. Podívat se na něj můžete tady.

Fotky z Prince dvojí krve

1. listopadu 2008 v 13:11 | Tracy |  6. díl












Bajky barda Beedleho

1. listopadu 2008 v 12:56 | Tracy |  HARRY POTTER
V českém vydání vyjdou v prosinci Bajky barda Beedleho (The Tales of Beedle the Bard). Tuto informaci zveřejnila 30.10. 2008 MF Dnes .
Kniha kterou J.K. Rowlingová napsala původně jen v sedmi kopiích a ty potom věnovala svým přátelům nebo nechala vydražit britské nadaci CHLG, která se stará o opuštěné děti u nás vyjde 4. prosince. Bajky barda Beedleho obsahují 5 bajek, které z původních run přeložila Hermiona Grangerová, a poznámky Albuse Brumbála. Do češtiny je přeložil Pavel Medek.
Celý článek si můžete přečíst tady.








rowling.jpg