Životopis (Milo Ventimiglia)

24. listopadu 2008 v 16:54 | Tracy |  Životopis (Milo Ventimiglia )
Datum narození: 8. července 1977
Místo narození: Anaheim, Kalifornie, USA
Celé jméno: Milo Anthony Ventimiglia
Znamení: Rak

Životopis:

Milo se narodil a vyrůstal v Kalifornii. Již v osmi letech se rozhodl, že vyhraje Oskara. O deset let později - poté, co si na střední škole zahrál v řadě her - získal stipendium na letní program prestižní sanfranciské školy, Americké divadelní konzervatoře (A.C.T.). Poté se vrátil do jižní Kalifornie a vstoupil na UCLA (Kalifornská univerzita v Los Angeles), kde se zaměřil na divadlo. Během této doby se mu podařil jeho profesionální herecký debut v seriálu 'The Fresh Prince of Bel-Air". Krátce poté se zviditelnil i v krátkém filmu 'Must Be the Music'.
Za posledních pět let Milo zaujal diváckou pozornost ve filmu, v televizi a také v divadle. Na velkém plátně se objevil v nezávislých filmech 'Massholes' a 'Sheer Bliss' či v krátkém filmu 'Nice Guys Finish Last'. Na televizní obrazovce si opakovaně zahrál v seriálu 'Opposite Sex' a hostoval v seriálech jako je 'C.S.I.', 'Promise Land' či 'Sabrina, the Teenage Witch'.
Milo rád surfuje, také jezdí na skateboardu a snowboardu. Věnuje se taktéž charitě.

Filmografie:

2008 - Patologie (Pathology) role: Ted Grey


2006 - Hrdinové (TV seriál) (Heroes) role: Peter Petrelli


2006 - Rocky Balboa role: Robert Jr.


2005 - Prokletí (Cursed) role: Bo


2005 - Divoká noc (Dirty Deeds) role: Zach Harper


2000 - Gilmorova děvčata (Gilmore Girls) role: Jess Mariano


1999 - Taková normální holka (She's All That) role: Soccer Player
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama